[fusion_builder_container type=”flex” flex_column_spacing=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” min_height_medium=”” min_height_small=”” min_height=”” hundred_percent_height_scroll=”no” align_content=”stretch” flex_align_items=”center” flex_justify_content=”center” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” container_tag=”div” menu_anchor=”” class=”” id=”” margin_top_medium=”” margin_bottom_medium=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=”” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top_medium=”” padding_right_medium=”” padding_bottom_medium=”” padding_left_medium=”” padding_top_small=”” padding_right_small=”0″ padding_bottom_small=”” padding_left_small=”0″ padding_top=”30px” padding_right=”0″ padding_bottom=”” padding_left=”” link_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” link_hover_color=”” border_sizes_top=”” border_sizes_right=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_color=”” border_style=”solid” box_shadow=”no” box_shadow_vertical=”” box_shadow_horizontal=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” z_index=”” overflow=”” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” skip_lazy_load=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_blend_mode=”none” video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” render_logics=”” absolute=”off” absolute_devices=”small,medium,large” sticky=”off” sticky_devices=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_background_color=”” sticky_height=”” sticky_offset=”” sticky_transition_offset=”0″ scroll_offset=”0″ animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”4_5″ layout=”4_5″ link=”” target=”_self” link_description=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” background_image_id=”” align_self=”center” content_layout=”column” align_content=”center” valign_content=”center” content_wrap=”wrap” spacing=”yes” center_content=”no” column_tag=”div” min_height=”” class=”” id=”” type_medium=”” type_small=”” order_medium=”0″ order_small=”0″ spacing_left_medium=”” spacing_right_medium=”” spacing_left_small=”” spacing_right_small=”” spacing_left=”” spacing_right=”” margin_top_medium=”” margin_bottom_medium=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” padding_top_medium=”” padding_right_medium=”” padding_bottom_medium=”” padding_left_medium=”” padding_top_small=”” padding_right_small=”” padding_bottom_small=”” padding_left_small=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hover_type=”none” border_sizes_top=”” border_sizes_right=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”1px” border_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” border_style=”solid” border_radius_top_left=”” border_radius_top_right=”” border_radius_bottom_right=”” border_radius_bottom_left=”” box_shadow=”no” box_shadow_vertical=”” box_shadow_horizontal=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” overflow=”” background_type=”single” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” lazy_load=”wordpress” skip_lazy_load=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” background_blend_mode=”none” render_logics=”” filter_type=”regular” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″ animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_position=”all” first=”true”][fusion_title title_type=”text” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” title_link=”off” link_url=”” link_target=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” before_text=”” content_align_medium=”” content_align_small=”” content_align=”left” size=”1″ animated_font_size=”” fusion_font_family_title_font=”” fusion_font_variant_title_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” text_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” animated_text_color=”” text_shadow=”no” text_shadow_vertical=”” text_shadow_horizontal=”” text_shadow_blur=”0″ text_shadow_color=”” margin_top_medium=”” margin_right_medium=”” margin_bottom_medium=”” margin_left_medium=”” margin_top_small=”” margin_right_small=”” margin_bottom_small=”” margin_left_small=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” gradient_font=”no” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ highlight_color=”” style_type=”default” sep_color=”” link_color=”” link_hover_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Het programma van 14/08

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”” rule_size=”” rule_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

De zondag staat in het teken van familie, op deze dag is de kinderbeeldenroute, dan zijn de kids even baas over het terrein! Er is natuurlijk van alles te doen voor mensen van 0 tot 100! Op de laatste dag gaan we door tot 02:00 ’s nachts.

★ DJ Henk Witte Aap ★ El LorenSandhya SanjanaDon Melody ClubJolly MangosPiet Jan Blaauw Studio NepcoMiss World  ★ XamanozCherry BandoraBuffo’s Wake ★ Kath Flowerpower ★ DJ Esta Polyesta ★ Lady Lago ★ Spydie ★ Instant Fame ★ Mozes Meijer Inphiknight Stefnitz★ GLUU

Koop hier kaartjes voor de zondag
Exacte tijden en het blokkenschema zullen later te vinden zijn in het programma boekje

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” flex_grow=”0″ top_margin=”50px” bottom_margin=”” width=”” alignment=”center” border_size=”” sep_color=”” icon=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” /][fusion_content_boxes layout=”timeline-horizontal” columns=”2″ link_type=”” button_span=”” link_area=”” link_target=”_blank” icon_align=”left” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”” animation_offset=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” title_size=”” heading_size=”2″ title_color=”var(–awb-color6)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” body_color=”var(–awb-color6)” backgroundcolor=”var(–awb-color4)” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”no” iconcolor=”” icon_circle=”” icon_circle_radius=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” icon_size=”” icon_hover_type=”” hover_accent_color=”var(–awb-color5)” image=”” image_id=”” image_max_width=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””][fusion_content_box title=”Xamanoz ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/Xamanoz_Press-Photo-760×760.jpeg” image_id=”11474|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Xamanoz is formed by Leo Xamanoz and Maurício Lobão and with over 20 years of joint performances, is a project of organic music made with acoustic instruments, producing loops with a unique style. Based on the elements of Brazilian Indigenous and Popular Shamanic culture, we make a new age musical journey, traveling at different rhythms. Most of our themes are their own, but we also do rereading. In 2017 is born the name Xamanoz, which comes from our Brazilian indigenous origins, making the brothers Shamans. With presentations made in Portugal, Spain, France, Italy, Germany, Luxembourg, Belgium, Brazil, we currently live in the Netherlands, a country that welcomed us with so much love and affection, where we had the opportunity to perform in several places, namely: Zuidcoast, Ruigoord , Deparade, Spiriosa Festival, Oerol, Tempel, Landjuweel Festival, Showmansfair, Ndsm, Camping Buitenland, Lievelinge, Odessa, Salon, Noorderlicht Cafe, Baby Burn Amsterdam, among others

Youtube

Mainstage 19:00

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Buffo’s Wake ” backgroundcolor=”var(–awb-color4)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/Bufos-Wake_Press-Photo-760×760.jpeg” image_id=”11476|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”Read More” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Buffo’s Wake is a twelve-legged beast, hatched in the murky backwater of Brighton, UK. Armed with accordions, violins and a bucket full of gusto they waltz, tango, mosh and kolo their way through a vast array of influences from Eastern European, Balkan and Russian folk, to punk rock and cabaret, telling tales of debauchery, deformity, zombies, incest and anatomy and making audiences dance late into the night in the process. Musical schizophrenics, drawing from diverse backgrounds ranging from Drum n’ Bass DJ’s to classically trained string players, punks to funk players and poets to showmen, you’re never quite sure what to expect next from Buffo’s Wake. In their time together, they have toured all over the world, finding an inspired, confused, sweaty, and often very drunk reception everywhere they go. Gypsy, Balkan and Klezmer Carnival Punks – with influences from Abba to Zappa, Buffo’s Wake are guaranteed to leave you dancing like a man possessed!

Youtube 

Mainstage 23:00

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Jolly Mangos ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/Jolly-Mangos_Press-Photo-760×760.jpeg” image_id=”11477|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Imagine a date between Amelie and Mumford and sons in south America. The band originated from a bizarre coincidence that Accordionist Coen Gülcher and Guitarist Sander Kuin had brought their instruments to a season of wintersport. After that inseparable click was made, the duo traveled through Italy, Colombia, Belgium and France to forge their own sound. The sound is extended with the arrival of percussionist Alex Vergara. Sweet & spicy!

Youtube

Terraspodium 20:00

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Kids Programma ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/Remko-van-Diggelen-760×760.jpeg” image_id=”11453|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

VELD 
★Doorlopende Speelklanktuin Martien Smeets
★Opening van de dag met Sander
★Verhaal: De Mythe van het Landjuweel
★Kinderbeeldenroute

DE CIRCUS WHY NOT TENT 
★Kinderligconcert met Marynka Nicolai & Dr. Goldfinger

KNUTSELSTATION
★Kostuums knutselen en pimpen voor de kids Beeldenroute!

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Het Theater ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/do-verschragen-2-760×760.jpeg” image_id=”11454|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

★12:00 Opening met Arinde Jonker (Radio NPO3) & Klassieke muziek
★15:00 Kubus Kubus Kubus
★15:30 Familia Volante
★16:00 Holländische Wahsinn
★17:00 Loic & friends
★17:30 Diobibola
★18:00 Holländische Wahsinn
★19:00 OKAPI

PYRAMIDE
★De Ober en de Bataat
Op de top van de berg staat een klein houten theehuis, waar de ober iedere dag zijn welbefaamde thee schenkt. Na het drinken van een onbekende theesoort raakt de ober terecht in een serie merkwaardige situaties. De ober en de bataat is een absurdistische muzikale voorstelling over vervreemding en herkenning. Dagelijks te zien om 15:00 & 19:00

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Het Boogie Bos ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/05/hospages-e1654010942575-760×760.jpeg” image_id=”11189|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Ergens ver achterin Ruigoord ligt het Boogie bos verstopt… Eenmaal aangekomen in het Boogie Bos zul je je besef van tijd verliezen en de nacht in dansen alsof er geen morgen bestaat! Boogie Baby!

Mozes Meijer 
Inphiknight 
Stefnitz 

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”DAF ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/a3c325e13ea001ab9af0baca133f909a.jpeg” image_id=”11403|full” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Stichting DutchArtistFamily / DutchAcidFamily, een groep kunstenaars gevestigd in Ruigoord, afkomstig uit Nederland, die een passie heeft voor leuke feestjes met een goed decor. Ooit begonnen op de feesten en festivals van Ruigoord met het maken van decoratie en houten bouwsels.  De doelstelling van de stichting is mensen kennis te laten maken met alle mogelijke vormen van creativiteit.

Youtube

★Kath Flowerpower
★DJ Esta Polyesta
★Lady Lago
★Spydie
★Instant Fame

[/fusion_content_box][/fusion_content_boxes][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]