[fusion_builder_container type=”flex” flex_column_spacing=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” min_height_medium=”” min_height_small=”” min_height=”” hundred_percent_height_scroll=”no” align_content=”stretch” flex_align_items=”center” flex_justify_content=”center” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” container_tag=”div” menu_anchor=”” class=”” id=”” margin_top_medium=”” margin_bottom_medium=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=”” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top_medium=”” padding_right_medium=”” padding_bottom_medium=”” padding_left_medium=”” padding_top_small=”” padding_right_small=”0″ padding_bottom_small=”” padding_left_small=”0″ padding_top=”30px” padding_right=”0″ padding_bottom=”” padding_left=”” link_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” link_hover_color=”” border_sizes_top=”” border_sizes_right=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_color=”” border_style=”solid” box_shadow=”no” box_shadow_vertical=”” box_shadow_horizontal=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” z_index=”” overflow=”” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” skip_lazy_load=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_blend_mode=”none” video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” render_logics=”” absolute=”off” absolute_devices=”small,medium,large” sticky=”off” sticky_devices=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_background_color=”” sticky_height=”” sticky_offset=”” sticky_transition_offset=”0″ scroll_offset=”0″ animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”4_5″ layout=”4_5″ link=”” target=”_self” link_description=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” background_image_id=”” align_self=”center” content_layout=”column” align_content=”center” valign_content=”center” content_wrap=”wrap” spacing=”yes” center_content=”no” column_tag=”div” min_height=”” class=”” id=”” type_medium=”” type_small=”” order_medium=”0″ order_small=”0″ spacing_left_medium=”” spacing_right_medium=”” spacing_left_small=”” spacing_right_small=”” spacing_left=”” spacing_right=”” margin_top_medium=”” margin_bottom_medium=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” padding_top_medium=”” padding_right_medium=”” padding_bottom_medium=”” padding_left_medium=”” padding_top_small=”” padding_right_small=”” padding_bottom_small=”” padding_left_small=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” hover_type=”none” border_sizes_top=”” border_sizes_right=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”1px” border_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” border_style=”solid” border_radius_top_left=”” border_radius_top_right=”” border_radius_bottom_right=”” border_radius_bottom_left=”” box_shadow=”no” box_shadow_vertical=”” box_shadow_horizontal=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” overflow=”” background_type=”single” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ background_color=”” background_image=”” lazy_load=”wordpress” skip_lazy_load=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” background_blend_mode=”none” render_logics=”” filter_type=”regular” filter_hue=”0″ filter_saturation=”100″ filter_brightness=”100″ filter_contrast=”100″ filter_invert=”0″ filter_sepia=”0″ filter_opacity=”100″ filter_blur=”0″ filter_hue_hover=”0″ filter_saturation_hover=”100″ filter_brightness_hover=”100″ filter_contrast_hover=”100″ filter_invert_hover=”0″ filter_sepia_hover=”0″ filter_opacity_hover=”100″ filter_blur_hover=”0″ animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_position=”all” first=”true”][fusion_title title_type=”text” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” title_link=”off” link_url=”” link_target=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” before_text=”” content_align_medium=”” content_align_small=”” content_align=”left” size=”1″ animated_font_size=”” fusion_font_family_title_font=”” fusion_font_variant_title_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” text_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” animated_text_color=”” text_shadow=”no” text_shadow_vertical=”” text_shadow_horizontal=”” text_shadow_blur=”0″ text_shadow_color=”” margin_top_medium=”” margin_right_medium=”” margin_bottom_medium=”” margin_left_medium=”” margin_top_small=”” margin_right_small=”” margin_bottom_small=”” margin_left_small=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” gradient_font=”no” gradient_start_color=”” gradient_end_color=”” gradient_start_position=”0″ gradient_end_position=”100″ gradient_type=”linear” radial_direction=”center center” linear_angle=”180″ highlight_color=”” style_type=”default” sep_color=”” link_color=”” link_hover_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Het programma van 12/08

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”” rule_size=”” rule_color=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

De vrijdag is de eerste dag van de lange nacht, een nacht vol verrassingen en avonturen!
Vanaf vrijdag is er ook programma bij de Kids Area, het Boogie Bos & het Theater.

★ DJ Henk Witte Aap ★ Ophelia ★ Instant Fame ★ Dogman ★ Trikosis ★Reserve ★ Legiana Colective ★ DJ Miss World ★ Oostblok ★Amsterdam KlezmerbandLa Orquesta Informal ★ De Porders ★ Open The Gates ★ Circus Klauterwerck ★ Hobbel Backawall ★ Bill ★ Rain Petit ★ Vette Mette ★ Miss B ★ Lotta Isopuro ★ PABOONA ★ Mr Henky ★ Steven de Peven

Koop hier kaartjes voor de vrijdag 
Exacte tijden en het blokkenschema zullen later te vinden zijn in het programmaboekje.

[/fusion_text][fusion_separator style_type=”none” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” flex_grow=”0″ top_margin=”50px” bottom_margin=”” width=”” alignment=”center” border_size=”” sep_color=”” icon=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” /][fusion_content_boxes layout=”timeline-horizontal” columns=”2″ link_type=”” button_span=”” link_area=”” link_target=”_blank” icon_align=”left” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_delay=”” animation_offset=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” title_size=”” heading_size=”2″ title_color=”var(–awb-color6)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” body_color=”var(–awb-color6)” backgroundcolor=”var(–awb-color4)” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”no” iconcolor=”” icon_circle=”” icon_circle_radius=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” icon_size=”” icon_hover_type=”” hover_accent_color=”var(–awb-color5)” image=”” image_id=”” image_max_width=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””][fusion_content_box title=”La Orquesta Informal ” backgroundcolor=”var(–awb-color4)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/la-Orquesta-informal-_Press-Photo-760×760.jpeg” image_id=”11451|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Since 2010 Touring Latin America and Europe, this group from Argentina will make tutto il mondo dance and move with their Latin-Fieska style, mixing ska, cumbia, rumba, balkan and others in a explosive cocktail! They have made up to 200 presentations per year in their 3 EuropeandoTours (European Tours) 2018, 2019 and 2021.

Youtube

Mainstage 23:00

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Legiana Collective ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/legiana-colective_Press-Photo-760×760.jpeg” image_id=”11452|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Legiana started spontaneously on the streets of Switzerland, France and the Netherlands, where the Legianas found each other in a love of world music with poetic narratives and a strong groove. The singers’ voices blend naturally into harmonics and the acoustic instrumentation of guitar, violin, cello and double bass gives the band an organic sound. Their music incorporates traditional folk styles from all over the world, from sensual Latin rhythms to Balkan dance music to cowboy songs and sea shanties and their songs are sung in many different languages.

Youtube

Mainstage 17:00

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Amsterdam Klezmerband” backgroundcolor=”var(–awb-color4)” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/Amsterdam-klezmerband_Press-Photo-760×760.jpeg” image_id=”11450|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”Read More” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

De Amsterdam klezmer band is inmiddels een vaste en bijzondere waarde binnen de klezmer en balkan scène, maar vooral ook daarbuiten. Bijna 25 jaar gingen voorbij waarin de band het presteerde om geen seizoen van de radar te verdwijnen. De titel ‘hardest working band in klezmer’ zou de band dus niet misstaan. De AKB beleefde gouden momenten op Sziget, Lowlands, North Sea Jazz, Cité de la Musique, Concertgebouw, Paradiso, Wiener Konzerthaus en vele andere prachtige theaters, clubs en festivals over de hele wereld. Een goeie dosis gotspe en de Amsterdamse smoel, dat is de AKB in een notendop”.

Youtube 

Mainstage 21:00

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Kids Programma ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/Remko-van-Diggelen-760×760.jpeg” image_id=”11453|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

VELD 
★Doorlopende Speelklanktuin Martien Smeets
★Opening van de dag met Ouder-kind yoga
★Eitis Magia; Por el Momento
★Ecstatic Dance met Leila en de Witte Draak
★Eitis Magia; Por el Momento

DE CIRCUS WHY NOT TENT 
★Roodkapje en de boze Wolf; een interactief sprookje door Cato Fluitsma en Daphne Zandbergen
★Interactief muziektheater door Jozefien Tngeling
★Muziek van Capovolta

KNUTSELSTATION
★ Re:frame Trash

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Het Theater ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/do-verschragen-2-760×760.jpeg” image_id=”11454|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

★16:00 Loic and friends
★17:00 Hendrick Jan De Stuntman
★18:00 Loic and friends
★19:30 Press Play
Een hiphop dansvoorstelling met 6 dansers in interactieve setting. Tussen en met het publiek maken zij een performance die losjes gebaseerd is op ”rave culture” en het uitgaansleven. Binnen deze setting spelen zij met de verwachtingen van publiek op een speelse wijze. Gemaakt voor Café Theater Festival in Utrecht & Rotterdam.
★20:00 Laura Kampman
★ 21:00 De gillende Keukenprins
De Gillende Keukenprins is als enige op deze wereld in het bezit van het Keukenorgeldrumgestel: koken, orgel spelen en drummen tegelijk…een eitje! In deze fysieke voorstelling die het midden houdt tussen theater, circus en een rockconcert, draait het allemaal om het bakken van één pannenkoek.

PYRAMIDE
★De Ober en de Bataat
Op de top van de berg staat een klein houten theehuis, waar de ober iedere dag zijn welbefaamde thee schenkt. Na het drinken van een onbekende theesoort raakt de ober terecht in een serie merkwaardige situaties. De ober en de bataat is een absurdistische muzikale voorstelling over vervreemding en herkenning. Dagelijks te zien om 15:00 & 19:00

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”Het Boogie Bos ” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/05/hospages-e1654010942575-760×760.jpeg” image_id=”11189|vierkant” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Ergens ver achterin Ruigoord ligt het Boogie bos verstopt… Eenmaal aangekomen in het Boogie Bos zul je je besef van tijd verliezen en de nacht in dansen alsof er geen morgen bestaat! Boogie Baby!

Lotta Isopuro
PABOONA
Mr Henky
Steven de Peven

[/fusion_content_box][fusion_content_box title=”DAF” backgroundcolor=”” hue=”” saturation=”” lightness=”” alpha=”” icon=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordersize=”” circlebordercolor=”” outercirclebordersize=”” outercirclebordercolor=”” image=”https://111.wpcdnnode.com/landjuweel.org/nwsite/wp-content/uploads/2022/07/a3c325e13ea001ab9af0baca133f909a-1.jpeg” image_id=”11434|full” image_max_width=”” link=”” linktext=”” link_target=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Stichting DutchArtistFamily / DutchAcidFamily, een groep kunstenaars gevestigd in Ruigoord, afkomstig uit Nederland, die een passie heeft voor leuke feestjes met een goed decor. Ooit begonnen op de feesten en festivals van Ruigoord met het maken van decoratie en houten bouwsels.  De doelstelling van de stichting is mensen kennis te laten maken met alle mogelijke vormen van creativiteit.

Youtube

★ Hobbel Back a Wall
★ Bill
★ Vette Mette
★ Miss B

[/fusion_content_box][/fusion_content_boxes][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]